Kisti első zenélő pajtija

K's Kids Wayne zenélő babaPocoknak pár hónapos kora óta társa az alvásban az a használtan Németországból hozzánk került Sterntaler féle, Babinak nevezett felhúzós baba, amelynek csodásan nyugtató a zenéje és mely megszámlálhatatlan este szenderítette el a sokszor önállóan ágyba vonuló hercegnőnket. Emlékszem, hogy mekkora ünnepnap volt az, amikor végre megtanulta egyedül felhúzni és nem kellett percenként a szobájába szaladni csak mert “Mamiii lejárt a Babiiiiii!!!!”

Természetesen a Babi nem örökölhető testvéri szinten, maximum majd a gyerekeinek fogja odaadományozni, ezért keresnünk kellett egy zenélős társat Kistinek is. Nem könnyű feladat olyat találni, amely viszonylag nyugis és nem túl hangos zenét játszik. A legtöbb babát mintha csak azért gyártanák, hogy legyen. A megfontolt, szülő- és gyerek-centrikus tervezésnek semmi nyoma. 

A testvéremék lepték meg végül Kistit ezzel a K’s Kids márkájú, amúgy hivatalosan Wayne-nek keresztelt, de általunk azonnal Péterkének szólított felhúzós zenélőkével. Menő gyerek, egyből pajti lett. A Beto hinta fölött lelt otthonra, és attól fogva mindig az ő kellemes dallamára szenderedett el Kisti csendes hullámzó ringás közepette (pár héttel ez előttig, amikor a már korábban említett csoda történt). Amint megszólal, tudja, hogy alvásidő következik ezért hunyja is be a szemét. Amúgy Péterke puha anyagból készült és bár a ki nem vehető zenélő mechanizmusa miatt nem hiszem hogy mosható lenne, fertőtlenítő fújókával biztonságosan higiénikus állapotban tartható. Ajánlom, ha pajtit kerestek. Julia néven, kislány verzióban is kapható.

2 hozzászólás Új írása

 1. V.Sz. Zita szerint:

  Nekünk is van egy “Nyuszkónk”, amit még áprilisban kapott Apor ajándékba. Pocaklakóként minden este kapott esti zenét, és születése után felismerte. Viszont nem tudjuk altatni használni, mert első perctől inkább figyel, mintsem megnyugodna, ellazulna tőle 🙂
  Így mindig a pelenkázás mellé kap “zenei aláfestést”.

  Kedvelik 1 személy

  1. szerendipity szerint:

   Volt egy felhúzható keringő ágy fölé való játék, aminek a zenéjét én is hallgattattam a Pocakkal esténként, de nem láttam végül sok eredményét és a körözőt sem igazán tudtuk később használni. Állítólag ez az ismerős hang meg kellene nyugtassa őket. Lehet, hogy van, akinél működik, de nekem már az is hihetetlen, hogy ezek az apróságok képesek ilyesmit felismerni. 🙂

   Kedvelés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.