Tommee Tippee rágóka – Stage 1

tommee tippee ragoka stage 1Elvileg ennek a rágókának az lenne a szerepe, hogy miután lehűtöttük, a gyerek a szájába veszi úgy, mint a cumit és a formájából adódóan pont ott csillapítja a megduzzadt íny fájdalmát, ahol az első fogacskák fognak kibukkanni. Ezért a Stage 1 elnevezés. A felső és alsó négy rizskása kezelésére alkalmas.

Elméletben jó az elképzelés, de amint a kezembe vettem, már tudtam, hogy nem fogunk vele sokra menni. Pedig István nagy boldogan érkezett haza s mutatta büszkén, hogy mire bukkant. Kettő van amúgy egy csomagban, a miénkek sötét és világoskékek. Jól sterilizálhatók, mint minden Tommee Tippee termék s ez nagy pozitívum a sima rágókákkal szemben, melyeket általában csak szappanos vízzel javasolt elmosni.

Természetesen Kisti egyáltalán nem használja őket rendeltetésszerűen. Sosem cummog velük, hanem fogja, oldalról dugdossa a szájába. Igazából funkcionalitásilag semmi különbség nincs ezek között, meg egy cuki virág alakú micimackós rágóka között. Kicsit úgy érzem, hogy aki kifejlesztette, ilyen futurisztikusra, annak sosem voltak gyerekei. Legalábbis csecsemői tuti nem. Ha a véleményem ellenére kipróbálnád (s miért ne… lehet, hogy a te babád imádni fogja…), akkor szívesen odaadom, természetesen szigorúan kifertőtlenített állapotban.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.