Mia és én

mia es enPocok három éves kora óta imádja Miát. Ugyan hat karikás rajzfilm, de nem lehetett eltiltani tőle. Aki nem hallott volna róla, ez egy olyan tündéres mese, mely film-keretbe van ültetve. Vagyis minden rész elején és végén igazi szereplők játszanak, és közben Mia elutazik Centopiába ahol rajzfilmtündérré válik. Az lányomhoz hasonló hercegnő-jelölteknek nagyon könnyű vele azonosulni. Amúgy nem egy nagy sztori, kiváltképp a film része.

Az első évad epizódjait már unos-untalan vetítette a Minimax, az elmúlt években lassan fokhagyma szagúra néztük és Pocok tuti ismerte már minden részét. Ekkor jelent meg az új évad valamikor múlt hónapban. Ebben az igazi Mia már jócskán megnőtt, és megváltozott a környezete is ahogy fél szemmel láttam.

Azt hittem, hogy örülni fog Pocok a folytatásnak s annak, hogy végre valami újat lát. Erre nagy lemondóan csak így nyilatkozott:

– Olyan gagyira csinálták az újat, hogy világvége. Egy percig sem lehet nézni. 

Ezt nevezik kifinomuló ízlésnek. Erősen büszke vagyok a nagylányomra. Meg tudja most már különböztetni a nagyon gagyit a kicsit gagyitól. És értékelni tudja a jót. Csak így tovább! 😉

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.