Alpha – Total Body Circuit

Hát ez kegyetlen. Nézni sem bírom a full verziót. A könnyítettől is nekiszédelegtem Pocok legóspolcának 13 perc után. Létezik, hogy ha kitartóan, minden nap előveszem magam, és a legjobb tudásom szerint követem ezt a tornát, akkor X hét múlva én is képes leszek ezeket a szörnyűségeket zokszó nélkül végigfekvőtámaszozni? Ez kábé ekvivalens azzal, mintha valaki azzal biztatna, hogy ha sokat nézem a vizet, akkor egyszer járni fogok tudni rajta. Azt se hiszem, de ezt sem.

Minden esetre én nem hagyok ki egy napot sem. Ideális esetben le tudom gyúrni a Kisti első délelőtti szunyája alkalmával, de sokszor addig van más dolgom, hogy csak este tízkor esek neki, mikor mindenki ágyba került. Ilyenkor kell a legnagyobb levegőt venni előtte. Utána aztán nagyon nehéz alvásra csillapítani a szervezetet, ezért ez nem ideális időpont a T25-re.

Elvileg ez a Total Body Circuit a legdurvább az öt közül, és remélem, hogy így is van. Úgy döntöttem, hogy valószínűleg nem fogom én ezt a dolgot 10 hét alatt végigjárni. Addig kezdem elölről, míg az Alpha szinten a rendes gyakorlatokat meg nem tudom csinálni. Ha tényleg úgy tervezték, hogy erre bárki képes, akkor nekem is menni fog. Ha véletlenül mégsem, akkor legalább én leszek a hazugság élő bizonyítéka. A jó hír, hogy a Total Body Circuit-hez nem jár az a szörnyű klub-zene, amit már félő volt, hogy a végén megszeretek. Van némi fülbemászósága. De attól még nemtetszik!

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.