T25 – elkezdődött

Ha egyszer eldöntöttem, hogy hétfőn kezdem, akkor nem érdekelt, hogy nem voltam jól és nem érdekelt, hogy István nem kezdi velem. Elég volt a kifogásokból, nincs több halogatás – gondoltam.

Az Alpha – Cardio edzés az első. Megvártam, amíg Kisti elaludt dél tájt, elkészítettem a híres “Before” fotót és elindítottam a videót. Öt perc után tudtam, hogy másnap szörnyű izomlázam lesz. Tizenöt percnél már nemigen sikerült a kezem és a lábam egyszerre mozgatni. Húsz perc körül felébredt Kisti és 23-nál már ordított. Ennyit arról, hogy még az anyukáknak is van napi 25 torna-percük. Végigcsináltam, ahogy bírtam. A baj az, hogy ez a csúcsteljesítmény a könnyített verzióval sikerült csak. Van ugyanis egy lány a videókon (szintén anyuka), aki minden gyakorlatnak a lájtosabb formáját mutatja azért, hogy aki el van pusztulva, az se dőljön ki, hanem az ugrabugra helyett lépéses változatban bár, de csinálja végig a 25 percet. De így is NAGYON nehéz!!! És az eredeti gyakorlatok egyelőre végigcsinálhatatlannak tűnnek számomra. El sem akarom képzeni, hogy a Beta és Gamma heteken mi vár rám.

Peeersze, minden kezdet nehéz és ki számítok tartani. De azt azért meg kell említenem, hogy jobban hangsúlyozhatták volna a bemutatóban a “ha nem vagy alapból fitt, akkor elpusztulsz” tartalmú apró betűs részt…

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.