Rászedett fogyasztó – Coccolino Lavender Bloom

Coccolino Lavender BloomNem könnyű a fogyasztó énemet átverni. Mindig elolvasom a címkét, egységárat számolok pillanatok alatt és pontosan tudom, hogy a nagyobb kiszerelést legtöbbször nem érdemes megvenni. Ezúttal mégis becsapódtam.

A Lidl-ben időről időre kapható szuper akciós NÉGY literes Coccolino öblítő 20 lejért. Sosem vettem, mert mindig csak kék és fehér van én pedig a lilát használom. Mert a levendulát gyerekkorom óta nagyon-nagyon-nagyon szeretem.

A bal oldali üveg két literes és 13 lejbe került a Kauflandban. Egyértelmű tehát, hogy ha dupla annyi mennyiséget megkap az ember 20 lejért, akkor érdemes megvenni. Aztán itthon egymás mellé tettem a két flakont, mert bele akartam szaglászni, hogy tényleg biztosan nem tévesztettem-e el az illatot. Akkor vettem észre, hogy a kisebb kiszerelés 57, az óriási nagy viszont CSAK 44 mosásra elegendő öblítőt tartalmaz. Az első ugyanis az új, koncentrált verzió. Szóval gyakorlatilag alaposan ráfizettem erre az egész lidli-akcióra. És még rakosgathatok most 44 mosáson keresztül egy marha nagy négy literes üveget a szekrényben. Mintha nem lennék tisztában vele, hogy a mosószer és az öblítő mértékegysége nem a liter, hanem a mosásszám… Haragszom magamra.

3 hozzászólás Új írása

 1. Imádom a levendulát. Már több alkalommal is probálkoztam a mag vetéssel, ültetéssel, de sajna nem jártam sikerrel 😦 Igy amikor utamba akad valami, ami levendulás azonnal megvásárolom. Ha legközelebb még találsz levendulás öblitőt, kérlek egy üveggel vásárolj nekem is. Hálás köszönet előre is!!

  Kedvelik 1 személy

  1. szerendipity szerint:

   Rokonlelkek vagyunk mi ketten, te Kinga! 😉 Egy öblítő rendel!

   Kedvelés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.