KAVA Shopping

A KAVA Shopping központ decemberben nyílt Dragon Mall néven Anyukám lakásának a környékén. Azóta eltelt fél év, nevet is cseréltek valami miatt, de nekem csak most esett utamba ez a monumentális üzlet. Igen, jól sejted: egy óriási kínai cuccokat áruló helyről van szó. Sokan mondták, hogy mennyi jó dolog kapható, ezért tényleg kíváncsian mentem be szombaton. Szét is néztem alaposan, de nem gondolom, hogy valaha még egyszer visszamegyek.

Ebben az üzletben tényleg MINDEN van, ami eszedbe juthat a nem-élelmiszer kategóriában. Nyilván minden kínai, de ez még nem indok arra, hogy minden gagyi is legyen. Tényleg az elérhető leggyengébb minőségben kínálják a termékeket. Ez persze önmagában nem lenne olyan nagy baj. Ennek is van célközönsége, sajnos a mi hazánkban nem is olyan kicsi. Ha valami rossz, de olcsó, akkor az ember sokszor megveszi “üsse kő” alapon. Mert úgyis csak egy nyárra kell a szandál vagy úgyis két hónap alatt kinövi a gyerek a nadrágot. Csakhogy, amikor ennek az “úgyis”-nak olyan ára van, mint a sokkal-sokkal jobb cuccoknak bármely más boltban (mérettelen, műanyag blúzok ötven lejért??? – bio-pamut pólót vettem a H&M-ben múlt héten félennyiért.), akkor végképp nem látom értelmét annak, hogy innen vásároljunk.

Nem is vettünk semmit, csak Pocok választott ki egy utolsó darab Csingiling babát, ami meglehetősen ronda volt a maga utánzat-verziójában, de a lányom nagyon-nagyon-nagyon akarta, mert neki nincs még Csingiling barbieja. A pénztárnál derült ki, hogy hiányzik róla a vonalkód, és nem tudják kideríteni hogy mennyiért kell eladják, ezért nem fizethetjük ki. Hiába mutattuk, hogy honnan vettük el a polcról és hiába írta ott az árát, az eladó szerint nem kerülhet 16 lejbe. Na vigasztald a gyereket hazáig.

Amikor megnyitottak, örültem, hogy végre nem áll üresen az Interex régi óriási helye, de ilyen üzletpolitikával hamarosan lehúzza a Kava is a rolót. Sokra mentünk vele…

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.