Don’t speak

Azt hiszem, hogy nincs jótékony hatással ez az energiátlanság a szociális életemre. Erőtlennek érzem magam. Este is nem álmos vagyok hanem inkább olyan fáradt, mintha a fejemet nyomná az égbolt. Igaz, hogy Kistit erősen sokat kell cipelni nap közben, mostanában mintha semmi sem lenne jó neki. És ha kivételesen elfogadja, hogy letegyem a földre, akkor levegővétel nélkül beszélni kellene hozzá. Így aztán azon veszem észre magam, hogy senkivel nincs kedvem még ezen felül beszélni. Főleg telefonon nem. Amúgy sincs amit mondjak vagy kérdezzek és állandó a zűrzavar, főleg délután, úgyhogy bármit mondanál, nem hallom vagy nem értem. Istvánnak is azt mondtam tegnap, hogy beszélünk majd csütörtökön. Kacagott, pedig komolyan gondoltam. Persze nem így lesz, mert nem lehet így (hiszen muszáj lesz beszámolnia a mai hungaroringes vezetési órájáról!!!), de én nem vicceltem. Ha ismersz, tudod, hogy alapvetően sokszavú ember vagyok, szóval ne aggódj, ez csak egy periódus. Addig is ne hari, hogy nem hívlak vissza. Ha sürgős, akkor írj. Olvasni továbbra is szeretek.

4 hozzászólás Új írása

  1. Imola szerint:

    Akkor tök jó nekem, hogy ma sokat beszélgettél velem fb-on. 🙂 Amúgy nem lehet, hogy a fiatalúr fogzik, azért nyűgösebb és anyaigényesebb? Balázs valamikor 4 hónaposan kezdte és ő is állandóan rajtam lógott volna.

    Kedvelés

    1. szerendipity szerint:

      Ó, a pötyögés, az teljesen más. Arra mindig kapható vagyok még ha néha órákba is telik, mire válaszolok. 🙂 Örülök, hogy beszéltünk.
      Pocoknak egy éves kora után bújt az első foga, és állítólag az ilyesmi örökletes. Úgyhogy még nem számítunk ilyen fajta meglepetésekre. Szerintem a fogacskák megvárják egyszer, hogy legyen rend és program és békesség, hogy legyen amit felborítani. 😀

      Kedvelés

  2. adele1014 szerint:

    Ó te szegény…!

    Kedvelés

    1. szerendipity szerint:

      Ne sajnálj! Egyre jobb lesz. 🙂 Rájöttem, hogy ilyenkor csakazértis ki kell mozdulni és szóba kell állni emberekkel. Még akkor is ha éppen csak a fűnyíró közmunkások vannak kéznél. Az egyiknek öt gyereke van, 4 lány. És az ő szívük is meglágyul, ha kisbabát látnak. Rögtön indulnak a sztorik.

      Kedvelik 1 személy

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.