Második napon

Éhes vagyok, kövér és szerencsétlen. Nem az a legnagyobb bajom, hogy korog a hasam, hanem hogy teljesen energiátlannak érzem magam és az önszuggesztiós tartalék energiának a zsebből való elővétele sem segít. Úgy ébredek reggel, hogy alig várom, hogy este legyen. Ez pedig nem normális dolog. Ráadásul már rá sem bírok nézni a salátára. Folyton csúszó-mászó csigák jelennek meg a szemem előtt. Régen szerettem a csigákat (nézni). És a saláta pont nekik is való. Édesszájú vagyok. Nem tehetek sem róla sem ellene. Úgy érzem, hogy egy kocka csoki most túllendítene ezen a mélyponton. Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen nehéz lesz. Persze ha már nekifogtam, akkor nem hagyom magam. Nem én!

4 hozzászólás Új írása

 1. Imola szerint:

  Nem értem, hogy egy kicsi meg egy nagyobb gyerek mellett, a háztartás meg a hétköznapok minden más nyűgje mellett miért sanyargatod magad ezzel? Ráadásul a tervek szerint minden egyes hónapban? Miközben láthatóan szenvedsz tőle. Oké, a végeredmény majd kárpótol, de nem lenne jobb inkább élvezni az életet, amennyire lehet? Én nem tudnék korgó gyomorral létezni. Amit meg az afrikai asszonyok szoptatási képességéről írtál a múltkor. Attól, hogy van tejük, nem feltétlenül jelenti azt, hogy igazán tápláló is. Szerintem szoptatás alatt igenis enni kell. Nem zabálni, de egészségesen és változatosan táplálkozni nem csak lehet, de kötelező is. Inkább ne koplalj, jó? Egyébként is, a havi 1 kg fogyásnál több nem egészséges, utána az lesz a baj, hogy a bőröd lötyög rajtad.

  Kedvelés

  1. szerendipity szerint:

   Én inkább azt nem értem, hogy egy kicsi és egy nagyobb gyerek mellett, egész nap futásban, hogy lehet, hogy a mérleg magától dekát sem mozdult négy hónap alatt??? Genyóság. De sajnos nem érzem így jól magam a bőrömben egyáltalán. Szóval alapból nem vagyok jól, mert nem szeretek tükörbe nézni. Érzem, hogy nem bírok úgy futni ahogy kellene, a térdeim elkezdtek fájni, a hátam szakad le. És ha másképp nem működik a dolog, akkor így kell lennie. Én sem jókedvemben teszem, de bízom benne, hogy a jókedvűbb s önmagára talált anyukából mindenki profitálni fog hosszú távon. 🙂

   Kedvelés

   1. Imola szerint:

    Megértem, hogy nem érzed jól magad a bőrödben és ezért szeretnél változtatni, de úgy éreztem abból, ahogy leírod a dolgokat, hogy elég nagy áldozat ez a részedről: éhesen kóválygás, az este várása egész nap, stb. De ha úgy gondolod, hogy ez az egyetlen járható út, akkor azt kívánom, hogy vészeld át minél könnyebben! (P.s.: Az előzőt nem bántó szándékkal írtam, még ha nyersen is fogalmaztam.)

    Kedvelés

    1. szerendipity szerint:

     Köszi a megértést s tudom, hogy nem akartál bántani. Nem is bántottál. Az előző évek tapasztalatai ezt az egy megoldást kínálták arra, amit szeretnék, és hidd el, minden egyebet kipróbáltam. Kemény és kellemetlen de örülök neki, hogy egyáltalán lehetséges. 🙂 Köszi a kedves szavakat! 🙂

     Kedvelés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.