17 napos, megint

Most már Kisti napi kétszer kap szilárd ételt, egyszer tejport. Azon kívül szopizik 2-3 alkalommal és éjjel egyre többször. Elhatároztam hát, hogy mivel bizonyára beállt már állandó szintre a tejelválasztásom, nekifogok egy igazi diétának. Az az illúzióm ugyanis, amiről a könyvek írnak, hogy a szoptatós anyukákról olvadnak a kilók, már a második hónapban szertefoszlott. Én egyszerűen nem így működöm. Ha te igen, akkor fogd fel, hogy milyen szerencsés vagy, és nem dörgöld a mások orra alá!!!

Amúgy állítólag a táplálkozás nem befolyásolja a tej mennyiségét, mert ugye az afrikaiak is tudnak szoptatni. Szóval a mai nappal hivatalosan is kezdetét vette az én 17 napos kálváriám. Egyszer már végigcsináltam pár éve egészen szép eredménnyel, dokumentáltam is az egészet a blogban (klikk), ezért bízom a sikerben most is. Úgy döntöttem, hogy mostantól minden hónapból 17 napot ezzel az étrenddel fogok tölteni egészen addig, amíg el nem érem, amit akarok. 25 kiló volna az ideális, de év végéig bőven boldog lennék mínusz 15-tel. Tapasztalatom alapján ezzel a módszerrel havi 3-4 kg-tól tényleg lehet búcsúzni.

Egyelőre az első napot legyúrtam, bár szédelgek és nagyon éhes vagyok. Ez nem a diéta hibája. Ehetnék annyi salátát és sült szárnyas húst amennyit szeretnék, de Kisti fura órarendje miatt nincs időm elkészíteni. Így a vacsorám 2 dl kefir volt 5 gramm lenmaggal. Remélem, hogy holnap lesz alkalmam megsütni a hűtőben lapuló pulykamellet. Közben erősen vizualizálom magam abban a két nagy doboznyi klassz ruhámban, amit kénytelen voltam elcsomagolni azért, hogy ne bosszantson a látványuk. Pocsék dolog nézni, hogy tele van a szekrényed, de szó szerint nincs amit felvegyél. Szurkolj, hogy sikerrel járjak. Ha pedig csatlakoznál, akkor írj, mert szívesen vázolom az alapokat. Tényleg nem bonyolult. És ha van időd ételt készíteni, akkor éhezni sem kell.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.