Kisti 4 hónapos

Azzal már senki nem vádolhat, hogy a 13-as számra én valaha rosszat mondok. Mit nekem babona, mit nekem peches napok… A tegnapi nap pedig dupla öröm volt: Pocok 6 éves lett, Kisti 4 hónapot töltött.

Tíz deka hiányzik a nyolc kilótól a fiúnknak, ezzel meg is duplázza a születési súlyát. Hosszat nem mértünk mostanság, mert nem látogattuk a dokinénit (majd jövő héten megyünk), de a ruháiból ítélve régen elhaladtuk a 65 centit. Vidám, mosolygós gyerek. Keveset alszik, de a rengeteg éber órát legalább nem üvöltéssel töltjük. Sokszor nem jön, hogy letegyem, legszívesebben egész nap ölelgetném. Pedig nehéz már cipelni.

Most már stabil boltbajáró, a hétvégén shoppingolni is elvittük, pedig neki nem is vettünk semmit. Kacagtuk, hogy ezt sem lehet már sokszor eljátszani vele. Az elmúlt hónapok során volt időm megismerni a tüneményes személyiségét. Viszonylagos biztonsággal tudom, hogy mikor álmos, mikor enne, mikor unatkozik, mikor akadt bent a böfi, mikor valószínű, hogy sikerrel járok, ha visszaaltatni próbálom, és mikor esélytelen az ügy. Jó érzés ránézni és megérteni, hogy mit akar. Egész ügyesen nyújtja már a kicsi lábait, segít a torna és a masszázs. És már kinyújtott karral kaparint meg mindent, amit csak akar. A minap arra mentem be a szobába, hogy egy mellette hagyott papírzsepit gyömöszöl éppen a szájába. Vége a gondtalan jó világnak. Most kezdődik a tánc. 😉

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.