Szünet

Fáj a mandulám. Tudtam, hogy nem fogom tudni elkerülni szoptatás alatt sem ez a torkomat már évek óta rendszeresen próbára tévő betegséget, hiszen 4-5 havonta jelentkezik és az antibiotikumon kívül semmi egyébre nem reagál. Csakhogy most nem szedhetek gyógyszert így csak várom, hogy ez az egyre rosszabb érzés hol állapodik meg. Semmihez nincs kedvem, aludnék és kész. Most egy ideig nem lesznek bejegyzések. Húsvétban tartjuk a Pocok szülinapját, addig van tennivaló is bőven. Jelentkezem utána. 🙂 Áldott Ünnepet!

Ezt a bejegyzést március végén írtam. Gondoltam, hogy nem tűnök el se szó, se beszéd. Aztán érkeztek az aggódó üzenetek, hogy mi lelt én meg csodálkoztam… akkor néztem meg és derült ki, hogy a wordpress nemes egyszerűséggel nem publikált. Igaza is van, mit mind panaszkodok?!

Visszatértem, bár úgy két hete stabilan nagyon zsúfoltan tartják magukat a napjaim. Valójában igaz is, hogy egyre több mindent vállalok ahogy mind erősebbnek érzem magam. De az írás feltöltődés számomra, így remélem, hogy azért viszonylagos rendszerességgel tudom folytatni.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.