Az új M1

Tudom, hogy most mindenki ezen csámcsog, de sajnálom, én sem tudom szó nélkül hagyni! Nagyon tetszik a hír-adó gondolata (sokat nézem a BBC-t is) és ahogy eddig is, ez után is nap közben az M1 fog duruzsolni fehér zaj gyanánt a nappaliban. Eddig délelőttönként belekukkantottam a Ma reggel-be és a Családbarátba és szörnyen bosszantott az, hogy a kettő között valami bárgyú telenovella futott. Most legalább az már nincs. Viszont vannak naprakész, sőt percre kész hírek. Amelyek ismétlődnek, de ez csak az olyanoknak baj, akik tényleg egész nap ezt nézik. Ez így nekem jobban tetszik. Az ember néha fülel és megtud dolgokat.

Ha körülnézel a Facebookon, akkor mindenhol szapulják a műsorvezetőket. Hogy amatőrök, hogy bakiznak, hogy az operatőrök sincsenek a helyzet magaslatán, hogy a szignálba belevágják a hangot és nincs a mikrofonon hangerő amikor kellene. És hogy aki nem akarja is kívülről tudja már, hogy miképpen készült el a pompázatos új stúdió-díszlet. Élő adás, vannak hibák. Csinálja valaki jobban!

Egy dolgot azonban én sem tudok lenyelni. Mi a manónak kellenek azok az időjárás-jelentő pót-csajok??? A pasik egész vidáman és folyékonyan mondják a felhőket, de a lányok… azok szerencsétlenek úgy remegnek mint a nyárfalevél. Lámpalázam lesz nekem is csak attól, hogy rájuk nézek. Se beszélni se olvasni nem tudnak. Nem állítom, hogy nekem jobban menne, de nem is vagyok ott, és ha jobban meggondolom, zárójelben megjegyzendő, hogy némi gyakorlattal tuti nekem mégis jobban menne. Valószínű, hogy megvan az oka a csatornának, hogy oda teszik őket, de fölöslegesek na! És ha az indok jó, akkor az ember nem kritizál, de akkor kommunikálják hogy mi az! Tehet(etlen)ségkutató? Szakmai gyakorlat? Betanítás? Valamikor át fogják venni a stafétabotot? Lelkes civil rajongók, akik ki akarják próbálni magukat a képernyő előtt? Miért vannak ott? Ha ez verseny, akkor nem tudom mi alapján hirdetnek győztest, mert egyik sem jobb a másiknál. Mind dadognak és mind reszketnek. Jól van, nem ezek az élet nagy dolgai, de idegesít. Pont. 🙂

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.