Softino 3-as pelus

Még mindig pelust tesztelünk. Vannak most már befutók, és vannak olyanok, melyeket elég volt egyszer megvenni. Ez a Softino a Lidl-ben kapható, 75 baniba kerül egy darab és ilyen kicsi kiszerelésben árulják, ezért is nem esett nehezemre azt mondani, hogy kíváncsiságból megveszem, pedig látszott rajta, hogy nem egy prémium termék.

Kibontás után első ránézésre is silány minőségűnek tűnik. Nem valami puha a felülete, egyáltalán nem rugalmas a tépőzárja és elég ronda úgy ahogy van. Tényleg nem voltak nagy elvárásaim. Arra gondoltam, hogy nap közben, itthon, elhasználjuk valahogy ezt a 16 darabot. Épp azért, mert nem rugalmas a dereka, megesett, hogy már az első vizelet teljesen kifolyt belőle, hiszen így nagyon nehéz jól rátaláltatni a babára. Viszont ha sikerül, akkor egész jól vizsgázik a pelus, mert sok pisit felfog és számomra meglepő módon nagyon szárazon tartja a popsit. Amikor jól tele van akkor is lehet tapizni bátran, a felülete száraz, vagyis nem csurog vissza belőle a folyadék. Ilyet még egyetlen másik márkánál sem tapasztaltam.

Mindezzel együtt és főleg a rugalmas derék hiánya miatt mégsem ajánlom a Softino pelust. Más méretben ki sem fogjuk próbálni. Igaz, hogy az ára jóval a standard 1 lej alatt van, de ahhoz képest, hogy a DM-es saját márkás is ennyibe kerül, az fényévekkel jobb. Akkor érné meg a Softino-t választani, ha úgy 50 bani körül mozogna az ára, így sok pénzt lehetne spórolni vele.

2 hozzászólás Új írása

 1. Imola szerint:

  Egyszer mi is vettünk ilyet, pont a kis kiszerelés miatt, mert másnap készültünk DM-be menni és ugyanezt tapasztaltam. Viszont a másik sajátmárkás pelusuk, az a T betűs, francia hangzású egészen jó, talán még gumis dereka is van. Azt is csak végszükség esetén veszünk, mert a Libero jobban bevált. Viszont képzeld el, a múltkor kikutattam, hogy hol lehet Liberot kapni, mert nem akartam elhinni, hogy Hollandiában nem és kiderült, hogy Nyugat-Európában szinte sehol, a Skandináv országokban igen és Romániában szintén nem. Örülök, hogy valamiben szerencsének számít, hogy Magyarországon élek.

  Kedvelés

  1. szerendipity szerint:

   A Toujours-t is kipróbáltuk, írok is majd róla. 🙂 Képzeld, hozott István Liberót Szegedről, úgyhogy lassan az is sorra kerül csak fogyjanak már el ezek a hármasok, mielőtt kinőjük őket. 🙂 A Liberó már négyes. 😀

   Kedvelés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.