Kisti legkedvesebb játéka

Lamaze zebra csörgőMegragadja a két hüvelyk ujjam és kunkorítja a kicsi fejét. Ülne fel. Ha pedig segítek neki, és megtartom vagy felemelem a kicsi kezeitől fogva a levegőbe, akkor úgy vigyorog mint egy birsalma. Látszik rajta, hogy nagyon boldog és jól esik neki. Csakhogy két hónapos mindössze és nem tudom, hogy ez neki mennyire tesz jót. Alkalmanként 4-5 felülésről van szó csak, de ahogy elkapja az ujjaimat, rögtön löki fel a fejét. Tiszta komédia.

Közben van ez épp a kedvenc zebra barátja. A Lányoktól kapta a ajándékba. Zseniálisan van kialakítva, mert a színei élénkek, ezt már elsőre, pár hetesen is értékelte (a nem látható fele lila feketével), a sörényével és a farkával jól lehet csiklandozni, ha rázod vagy morzsolod akkor zörög, puha anyagból van tehát nem tehet vele kárt magában, a lyukba jól bele tudom húzni a kicsi kezét és így egyedül zizegteti már egy ideje, de ami a legklasszabb, hogy az alsó fele keskenyebb és belefér az apró bébitenyérbe. Képzeld, ha odatartom, meg tudja fogni!!! Ez új mutatvány. És meg vagyok győződve róla, hogy hamarosan a rajta lévő címkének is nagy sikere lesz, mert Pocok is imádta mindennek a címkéjét pingetni.

Rákeresem a neten ezekre a Lamaze játékokra, rengeteg nagyon vagány cuccuk van. Szerintem ha teheted, érdemes ilyen minőségi játékokba fektetni mert strapabírók és íme, csak egy csörgő, de milyen sokféleképpen használható. A gyerekek pedig látványosan szeretik. Én is nyugodt vagyok, lehet nyálazni rá reggeltől estig, simán tisztítható mosógépben.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.