Öt és fél éves felnőtt

Karácsonyi ajtódíszEnnek az ajtó/ablakdísznek természetesen története is van. Három egyformát vettem tavaly azért, mert egymás mellett 3 ablakunk van a nappaliban és azokra akartam kiragasztani őket. Ez persze már tavaly sem működött, mert amint meglátta, Pocok azonnal lenyúlta az egyiket mondván, hogy neki kell a szobájába (csillog, és aranyszínű, csoda, hogy megelégedett eggyel…). Nem gondoltam volna, hogy ez idén sem lesz másképp, hogy egyáltalán emlékszik még az esetre. Amint előkerültek a díszek a dobozból, ő már megint lecsapott az egyikre, mondván, hogy annak a szekrénye oldalán van a helye úgy mint tavaly. Próbáltam hatni rá szép szóval, ígértem helyette mindenféle inkább odaillő darabot, de ő hajthatatlan volt. Mit tehettem volna, neki adtam megint.

Ehhez képest egyszer csak gondolt egyet, elkérte a ragasztószalagot, megkereste az ollóját, lenyúlt egy széket (ekkor kezdett feltűnni a sürgése) és kijelentette, hogy ő most meglepire készül, ne kövessük. A vége az lett, hogy a fenyő díszt ő ragasztotta fel egyes-egyedül a MI hálószobánk ajtajára, jó magasra. Büszkén mutogatta mondván, hogy meggondolta magát, inkább nekünk adja mégis, mert eszébe jutott, hogy ez milyen klassz jócselekedet volna. Kettő szülő persze elájulva, könnyeket morzsolva ölelgette ezek után egész este az egy szem okos csemetéjét. Végül a dísz persze bekerült a Pocok szobájába, a szekrény oldalára. Igazság szerint pont odatalál.

3 hozzászólás Új írása

 1. Annacska engem is kellemesen meglepett, amikor az elso talalkozasunknal/latogatasanal sajat keszuleg keszitett rajzot hozott nekem ajandekba. Becses helyen is orzom am 😉

  Kedvelik 1 személy

  1. szerendipity szerint:

   De aranyos vagy te Kinga…

   Kedvelés

 2. bikmakkIsti szerint:

  en elajultam igy a gep mogott ulve 500 km tavolsagbol…:)))Ahogy no, egyre aranyosabb Annacska!:D

  Kedvelik 1 személy

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.