December

Ekkor:

Adventi koszorúCsodálatos volt az Advent első vasárnapja. Közös családi ebéd, régen vágyott mozi Férjjel, istentisztelet, barátok-vendégek este és a gyertyagyújtás. Ezennel kezdetét vette a nagybetűs Várakozás, mely csodálatosabb nem is lehetne idén. Először kicsit megdöbbentünk, mikor a Karácsony-közeli időpontra tették Kisti születését, de mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy megtapasztalja, milyen érzés az, amikor az Advent nem csak Jézus születésére készíti fel az ember s egy egész család lelkét.

Ez az első év, hogy a koszorúnkat közös munkával, hármasban készítettük el, ezért ez a gyertyaláng is többet jelent számunkra mint pusztán egy gyertyaláng. Ezt mintha még Pocok is érezte volna a tegnap este. Mindenki hozzáadta a kicsi ötletét, tudását, alapanyagát, és ez lett a vége. 🙂

Aki pedig ismer, az pontosan tudja, hogy mi következik most. 😉 UGYANAZ ami minden évben!!! Idén azzal a kivétellel, hogy nem azért hallgatom rongyosra, mert hiányzik a Társam, aki rend szerint és  jó esetben végigdolgozza a teljes adventi időszakot azért, hogy az ünnepek alatt velünk lehessen, hanem most együtt hallgatjuk, míg valamelyikünk megunja és nem én leszek az, mert én már évek óta ezzel töltöm a decemberemet és nem Ő lesz az, mert a Coldplay a kedvence. Idén hihetetlen módon és az említett várakozás jegyében az egész hónapot megkapta szabadnak, ezért minden élmény közös élmény. A Jóisten nem szokott minket ilyen módon kényeztetni. Meg sem tudjuk köszönni.

4 hozzászólás Új írása

  1. Imola szerint:

    Boldog várakozást nektek! 🙂

    Kedvelik 1 személy

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.