A közpénz elköltésének díszes példái

A héten jelent meg ez a cikk a Hírlapban. Arról szól, hogy annak ellenére, hogy megígérték, az első logikus alkalommal a csatornahálózatra kötik azt a 4 családot, akik a Toldi utcában 6 éve fizetik a csatornadíjat pusztán, most az út újraaszfaltozása kapcsán sem oldották meg az ügyüket. Amikor felháborodva minden érintett hivatalban érdeklődtek, azt mondták, hogy a megrendelő is és a kivitelező is tudta, hogy őket most csatlakoztatni kell, mégsem úgy történt. De nem baj, mert feltörik az utat és megoldják még Karácsony előtt. Becsületszóra. Ha annyi pénz van útfeltörésre, miért nem tették meg hat évvel ez előtt? Az eltelt időben folyamatosan arra hivatkoztak, hogy nem lehet csak úgy ennyi ember miatt rombolni. Most bezzeg semmi akadálya a teljesen friss útba belevésni, mert immár szorul a hurok.

Örülök, hogy a családok végre normális városi körülmények között tudnak majd élni, de milyen dolog az, hogy mindenki sorozatos hibájának a kijavítására van akármikor akármennyi pénze a városnak???

Sokszor kiásnak egy-egy kanálist, aknát, lyukat a földben az út közepén, jó esetben kitámasztanak mellé egy faágat, hogy észrevedd nappal, éjjel mindegy, és úgy marad hetekig. A múltkor a Billa előtt díszelgett egy ilyen csapda pont a kanyarban legalább két héten keresztül. Nap mint nap arra jártunk, mindig gond volt kikerülni. Mi az akadálya annak, hogy maximum másnap megoldják ezeket a félbehagyott ügyeket? Nem értem, nem értem, nem értem, nem értem, nem értem.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.