Vannak napok

Nem, talán ez így nem is helyes. Azt hiszem, az ilyen nap nem gyakran ismétli magát az ember élete során. Ma elkelt a Nagyszüleim háza. Nem az a baj, hogy immár nem a miénk, hanem az, hogy olyan vette meg, aki minden bizonnyal egy hónapon belül a földdel egyenlővé teszi, mert csak a telek érdekli. Hogy mi ezzel kapcsolatban az érzésem, azt nem szeretném fejtegetni, mert pityeregtem ma éppen eleget és felnőtt fejjel végiggondolva semmi értelme. Még jó, hogy nem én döntöttem el, és még jó, hogy a pénz sorsáról sem nekem kell dönteni. Mert a pénz nem minden. Elmondom inkább, hogy mit tennék szívesen. Két dolog jut eszembe és azért írom ide le, mert a mostani helyzetemben egyiket sem tehetem meg.

1. Addig innék, míg elaludnék és nem kelnék fel két este hosszat. Legalább. Bár fogalmam sincs, hogy ha megtehetném, akkor megtenném-e, mert részeg még sosem voltam. Most kacagok magamon. Hogy lehet így felnőni?!

2. Elmennék futni és, míg a lábaim össze nem csuklanának, nem állnék meg. Még akkor sem, ha közben kifutottam a világból.  Sőt, az lenne a legjobb. De nyilvánvaló okokból kifolyólag ezt sem tehetem meg.

3. Javaslatokat kérek, mert ezt a feszültséget most nehezen nyelem. Muszáj kiengedni. Muszáj. Közben pedig azon NAGYON ritka esetek egyike, amikor nem akarok beszélni róla. Senkivel.

2 hozzászólás Új írása

 1. Imola szerint:

  szia!

  szerintem hallgass valami jó zenét, ami felvidít és táncolj egyet Pocokkal meg Pocakkal és gondolj arra, hogy az élet igenis szép, még akkor is, amikor vacak dolgok történnek. 🙂

  Kedvelés

  1. szerendipity szerint:

   Tudom… de pont ehhez nincs kedvem. Tegnapra Kővirág koncert volt betervezve, de arra is olyan nehéz szívvel mentem el. Semmi kedvem bulizni. Köszi azért a kedves szavakat, Imola!

   Kedvelés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.