Milyen az eredeti kínai tea?

kínai tea csészébenHárom szerény bogyó belepottyan a forró vízbe és megtörténik a csoda. Hihetetlen az íze az igazi teának. Mondhatnám, A teának.
A családom körében nagy népszerűségnek örvend ez a lélekmelengető ital, szeretjük minden ízben és formában. Az utóbbi napokban még Pocok is megissza a saját Mézes Mackó teáját, mert végre elhitte, hogy megszabadítja a vírusoktól.

Csakhogy mi a filteren szocializálódtunk, és elitnek az számít, ha egy dobozért kettő helyett nyolc lejt kell fizetni. Román termék versus Teekanne, neaggyisten Lipton. Így aztán én személy szerint egyáltalán nem voltam felkészülve arra a hihetetlen ízre, ami a csészémben fogadott, miután a Kínából importált levelek elvégezték a munkájukat. István szerezte a kóstolót egy Ázsiában megfordult kollégája féltett készletéből és boldogan hozta haza, hogy én is megkóstolhassam.

Őszintén szólva, nem szerepel sem a rövid- sem a hosszútávú terveink között, hogy elutazzunk távol-keletre, de ha arra jársz, hozz nekem egy dobozzal ezekből a csodabogyókból. Örülni fogok nagyon és hálás szeretettel fogok rád gondolni minden egyes teázós alkalommal.

u.i. Ha pedig tudsz valami itthoni titkos forrást, ahol hozzá lehet jutni, hát az is megér egy meleg kézfogást!

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.