Az utolsó szabadnapok

Hétfőn kezdődik az óvoda. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól átvészeljük ezeket az egyszerre hosszú és rövid heteket. A Gyereknek volt része élményben is bőven a nyáron, a fejem sem fájt épp annyit mint a tavaly… igaz, idén sok közös szabadnap kijutott a családnak. Most még csak 3 munkanap van hátra, és épp ezekre fogyott el az összes felügyeleti opció.

Hanem amikor meglestem a szabadság-helyzetem, kiderült, hogy épp 3 kivehető napom maradt még idénre. Ezt talán a Jóisten intézte így. 😀 Ezért ma, holnap és holnapután a végtelen együttlét öröme süt ránk Pocokkal. Kicsit megint lelassulnak a reggelek, de csak azért, hogy aztán erőnk legyen hétfőtől teljes gőzzel ismét belevágni a hét és nyolc közötti mindennapos lecsóba.

Nagyon régen nem voltam itthon délelőtt csak úgy, anélkül hogy elutaznánk vagy hétvége lenne. A szabadságot csak a legszükségesebb dolgokra szokás ugye kivenni. Ez most kis ízelítő abból, hogy mi vár ránk októbertől. A visszaszámlálás tart már egy ideje… még négy hét ezen kívül!

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.