Még van két (azaz kettő) hónap Karácsonyig!!!

christmas in octoberMost találtam ezt  képet a Facebookon, és úgy éreztem, hogy menten meg kell osszam veletek.

Én vagyok a Karácsony egyes számú rajongója, aki csillogó szemmel lesi a hópelyheket, hajnalig bütyköl valami új dekorációt és decemberben minden nap kétszer kimondja a “varázslat” szót. MÉGIS! Még (egész pontosan) két hónap azért van Karácsonyig! Sőt, az Adventre is még heteket kell várni. MIÉRT vannak már kitéve a Kauflandban és a Lidl-ben (máshol is amúgy? személyesen ebben a kettőben láttam) a karácsonyi mindenfélék?!?! Ez utóbbi limitálja magát az édességekre, süteményekre és gusztustalan adventi kalendáriumokra, de a Kauflandban csokimikulástól kezdve villogókig minden van már. Pocok meg is állapította, hogy a Mikulás minden bizonnyal onnan vásárol, és mostanra már valószínűleg az egész ovit megtöltötte a hírrel.

Csak nekem tiltakozik ez ellen minden porcikám??? Igen, csodálatos dolog a Karácsony. De azért csodálatos, mert egy évben egyszer van, és mert a várakozás meghitt és a cél nemes. De nem lehet egész évben Karácsony, mert akkor nincs is már egyáltalán Karácsony. Hiába szeretnénk azt a csillogást előrehozni szeptemberre, októberre. Nem lehet. Nem kell!

Tessék megnyugodni, csokimiki jut is marad is. Egyelőre még az őszi falevelek vannak terítéken, és Pocok gyűjt is belőlük minden nap egy-egy hihetetlenül szép tarka csokrot. Mondom őszi. Mondom falevelek. Vágod?

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.