ICon Arts Percussion Group

icon arts koncert plakatTegnap este nagyon szép koncerten voltunk. Ezen itt ni. Akárhol látsz hasonló plakátot, mindenképp menj el az amúgy többnyire ingyenes előadásra. Most hallottam őket másodszor, de az állam-is-leesett effektus nem maradt el most sem.

Többféle hangszer, az is hangszer, amiről nem is gondolnád, hogy hangszer, és az összhatás bámulatosan fülbemászó. A Marosvásárhelyi Rádió közvetítette amúgy élő adásban és mindössze egy órát tartott, pillanatok alatt vége lett. És képzeld, még Pocoknak is volt türelme végigülni, a határeset meghűléses, amúgy zsimbes állapotában is. Csak csodálta a különböző dobokat, kolompokat, és az olyan nagyobb szerkezeteket mint a vibrafon és a marimba. Mindig új hangszerekkel ismertet meg a csapat, és folyton csodálkozom, hogy ezek a zenészek miként képesek annyi mindenre egyszerre figyelni. Méltán járják a világot a programjukkal, nagyon ügyesek.

A Facbookon is megtalálod őket, itt.

Frissítés! Közben felkerült a felvétel az internetre. Itt meg is hallgathatod. Megéri!

u.i Disclaimer – Attól még, hogy az egyik zenész történetesen az unokatesóm (szia, Levi!), még teljesen objektíven írok az ICon Arts Percussion Group-ról. 🙂 A rokonság annyiban járult hozzá eme bejegyzés megszületéséhez, hogy így első kézből tudom, hogy mikor vannak a koncertek.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.