Budapesten a köszönöm, avagy a legújabb reklámvideó – fiatal felnőttek számára

Láttad-e a legújabb videót, melynek célja Budapestet reklámozni idegenek előtt? Ezúttal egy a fővárosban élő külföldi srác vezet végig bringájával minden olyan látnivalón, mely releváns lehet a hozzá hasonló korúak számára a teljesség abszolút igénye nélkül. Szerencsére Budapest annyira csodálatos, hogy erre hat órányi anyag sem lenne elegendő. Tetszik!

A keszthelyi hetünk után úgy döntöttünk, hogy Pocoknak s kicsit magunknak is névnapi ajándékul maradunk még egy napot Budapesten is, és ellátogatunk az állatkertbe. Nagy élmény volt. Csodaszép hely, ideális bárkinek bármikor, még kánikulában is. Számomra ez volt az első alkalom, de remélem, hogy lesz még ilyesmire időnk. És hogy meséljek is kicsit róla, ha már megemlítettem, a legnagyobb élményt azt hiszem mindannyiunk számára (a Varázshegyet nem számítva) a lepkeház jelentette. Sajnos meglehetősen meleg és párás odabent a levegő, így negyed óránál többet nem bírtunk maradni, de Pocokot úgy kellett elvonszoljuk, mert elképesztő élmény, amikor körülötted repked az a több száz színes pillangó, rád szállnak, ott figyelheted centiméterekre az orrodtól. Amúgy is a lepkés korszakunkat éljük épp a tündéres-hercegnős-pónissal párhuzamosan, tehát ez most telitalálat volt.

Miközben a Varázshely tetejéről bámultuk a várost, beszéltük Istvánnal, hogy milyen jó lenne egyszer rászánni 3-4 napot nyugisan Budapestre, és végignézni mindent, ami számít. Darabokban ő is, én is ismerjük a lényeget, de múzeumokat látogatni nekem például még sosem volt időm. Aztán a tegnap kiderült, hogy valami csoda folytán rákerült a SZÉP kártyájának a kulturális részére 50 ezer forint, melyet idén el kell költeni. És akkor reggel meglátom ezt a videót. Te is őszi budapesti hosszú hétvége szagot érzel? Még Andrea Bocelli koncert is lesz novemberben… 😀

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.