Kacsás szappantartó

kacsás szappantartoOké, bevallom, ez egy irtó béna téma. Amikor a lakásunkat rendeztük be, több mint négy évvel ez előtt, akkor dönteni kellett olyan cseppet sem mellékes dolgokról, mint a csempe színe az egyes helyiségekben. Annyira természetesen feltételeztem, hogy a fürdőszobánknak kéknek vagy zöldnek kell lennie, hogy István még meg is lepődött. És miért ne lehetne mondjuk sárga vagy bordó, kérdezte ő. Az eszembe sem jutott, hogy szívesen ücsörögne amolyan nem túl “fiús” színű falak között is (megint az én kicsinyhitűségem…). A titkos reményem nekem is a bordó volt krémszínnel és hamar meg is találtuk azt, ami mindannyiunknak tetszett.

Továbbra is teljesen meg vagyunk elégedve amúgy egyetlen apróságot leszámítva: ez alatt a négy év alatt egyszer sem találtam sehol olyan szappan- és fogkefetartót, amely találna az árnyalatainkkal. Hiába, tényleg a kék-zöld-fekete a megszokott. Bordót soha sehol nem árultak, pedig mind ezidáig mindig megnéztem, ha olyan helyen jártam.

A szerencse múlt héten szegődött mellém, amikor a Jysk-ben jártunk és megláttam ezt a darabot. Nem vitatom, hogy miért volt éppen szuper-akciós, számomra ennél megfelelőbbet úgy látszik senki nem akar gyártani, tehát pont megfelel! Hazahoztam (van egy társa, mely a fogkeféinknek az új otthona) Pocok pedig nem győz eleget kezet mosni annyira szereti.

Jó, persze ennek ellenére a titkos hátsó szándékom ezzel a bejegyzéssel az volt, hogy ha valaha valahol találsz valami kevésbé kacsás de annál bordópirosasabb-drappabb szappantartót, akkor gondolj rám (s lehetőleg lökj egy gyors kommentet). Addig is kezdem megszeretni a kacsáinkat. Háp.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.