Előkelő helyezésem

Úgy látszik, egyre gyarapodtok ti, kedves kitartó olvasóim, mert a tegnap arra lettem figyelmes, hogy a blogomra valaki egy furcsa linkről került át. Mikor megnéztem, hogy mi lehet az, akkor ez jelent meg. A WordPress készít minden nap egy százas listát a legolvasottabb blogokról, melyek publikálási nyelv szerint jelennek meg. Nos, a magyar fül alatt, ha jó sokat scrolloztam lefele, akkor nini mire akadtam:

ranking of my blog on wordpress

Ez büszkeség! Hatvanadik még soha sehol nem voltam. :))) (Bár ha jól emlékszem, akkor az előkelőnek cseppet sem mondható negyvenhetedik helyezést értem már el országos matekversenyen…) Nem tudom, hogy hány magyar nyelven íródott WordPress blog lehet a neten, de gyanítom, hogy akad szép számmal. És igen, ahhoz, hogy igazán népszerű legyen amit írok, bizony sokat kell még tennem. A nem olyan messzire visszanyúló Wordpreses történelmemhez képest azonban ez a hatvanas szám eredmény.

Köszönöm hát Nektek, kedves olvasóim, hogy értelmet adtok az esti fogalmazványaimnak! Az ünnepélyes alkalmat kihasználva elárulom, de csak nektek, hogy készülök hamarosan egy újabb blog indítására, mellyel régi álmomat valósítanám meg. Remélem, hogy ott is rendszeresen találkozunk majd.

Jó hétvégét! Kánikula lesz, szóval jobban teszed, ha menedéket keresel vízparton. Ha nem lehetséges, akkor küldök egy linket, én ezzel szoktam vigasztalni magam hét közben az irodában. Néha bekukkintok, és azt képzelem, hogy ott vagyok. Segít. Ma szerencsére nem volt rá szükség, mert rövidre fogtam a napot, visszaszereztem a túlóráimat és Pocokék után slisszoltam a szentgyörgyi strandra. Hűs víz, tejfölös lángos, jeges kávé… így kellene mindig nekivágni a hétvégének!

2 hozzászólás Új írása

 1. Reka szerint:

  Gratulalok! Ugyes vagy! Nem arulod el elore, mi lesz a blog temaja?:)

  Kedvelés

  1. szerendipity szerint:

   Türelem! Kiderül épp idejében. :p Annyit mondhatok, hogy terv szerint szórakoztató lesz. 😉

   Kedvelés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.