Miccs a Lidl-ből

Két hete egyik nap bejött az irodába Csaba kollégám s számon kérte rajtunk a szokásos settenkedő stílusában, hogy mi nyertünk-e már a Lidl-től vouchert? Persze nem tudtuk, hogy miről van szó, ezért megmutatta, hogy a Lidl Facebook oldalán van most egy applikáció, mely egy élő webcam közvetítés egy szakácsról, aki meghatározott időközönként húst helyez egy rostra és ha gyors vagy, és egy olyan darabra klikkelsz, amelyre előtted még egy játékos sem, akkor megnyered azt a húst. A kézbesítés állítólag úgy néz ki, hogy Bukarestben kiszállítják magát a sültet, mindenhová máshová postáznak egy 10 lejes kupont, mely a Lidl-ben grill termékekre vásárolható le. No, neki is álltunk mind játszani és ennek az lett a vége, hogy szinte mindegyikünk nyert is egy vouchert, melyet hétfőn szállított ki a futár.

Erre Szabi hamar ki is agyalta, hogy váltsuk be közösen a papírkákat, és akkor kapunk annyi miccset, hogy csaphatunk belőle egy céges bulit mondjuk éppen nála. Ez volt ma este. Munka után összeverődtünk a pingpong asztala körül, a srácok játszottak és sütkéreztek, én pedig a feleségekkel beszélgettem addig az árnyékban. Most már volt jópár ilyen családi összejövetelféle és egyre jobban megtaláljuk a közös hangot a lányokkal. Ennek kifejezetten örülök, mert kevés alkalmam van ugye a munkahelyi környezetemben nem kizárólag férfiakkal szóba állni. Most aztán annyira talált a szó, hogy hárman meg is egyeztünk, hogy szombaton együtt fogunk menni zumbára a Sörpatikához. Igen, a csajok igenis tornázni járnak oda, tessék kimászni az asztal alól! Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle. A mai este minden esetre kellemesen telt, még úgy is, hogy egyedül voltam.

u.i. A kollégáim irtó jófejek. Képzeld, tegnap este Pocok kijelentette lefekvés után, hogy az ablakon át grill szagot érez, biztos sütnek valahol miccset, és milyen finom az mustárral, megenne vagy kettőt. Reggel elmeséltem a srácoknak, mikor szóba jött a grillezés és este mikor megsültek a miccsek, eszükbe jutott, és ragaszkodtak hozzá hogy Pocoknak tegyek félre kettőt és vigyem haza. Még sztaniolt is kaptam a csomagoláshoz. Hiába bizonygattam, hogy úgysincs itthon  Pocok, és egyék meg nyugodtan, nem hagyták magukat. Köszi, srácok! Ez jól esett. Hogy tudjam én ilyen körülmények között leharapni a fejeteket holnap a projektek miatt?!

u.i. 2 A Lidl-ös miccs nagyon finom! Mostanig nem kóstoltuk mi sem, de a mai vacsora után szívesen ajánlom mindenkinek!

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.