Az új kicsi fekete

Azt mondtam Anikónak, ha nem találok egy becsületes ruhát, amelyet felvehetek az esküvőjére, akkor inkább meztelenül megyek (ebben az lett volna a poén, hogy ha törik ha szakad megyünk!). Persze azt egy menyasszony sem szeretné, hogy egy ilyen exhibicionista némber ellopja a show-ját, ezért ma mindent megtettem azért, hogy találjak valami viselhetőt. Fekete lett és szűk és 42-es. 😦 Jó, persze mondhatnád, hogy mindegy, mert a lényeg, hogy nem áll rosszul és mit számít, hogy mit ír a címkén. De azért mégis szarul esett azok után, hogy más boltokban 38-as méreteket vásárolhatok, hogy ezeknél az elegáns ruháknál még mindig vákának számítok… Káposztaleves és dinnyekúra esküvő és nyaralás után. 🙂 A Balcsin sajnos nem lehet nem lángost enni reggeldélbeneste.

Tegnap voltam a Herbalife-nál utólagos ellenőrzésen. Most már jó egy hónapja, hogy hivatalosan sem tartom a kúrájukat, s így kicsit félve álltam a szuper-szkenner-mérlegjükre. De kiderült, hogy nem híztam, a testem zsírtömege csökkent, az izomzat nőtt és a hasüregi zsír, mely a nagy veszélyt jelenti, mert lerakódik a szervek köré, hármas szintről kettesre csökkent. Egyes volna az ideális, de ez is valami. A gép csupa mosolygós arcokat és pozitív változásokat adott ki. Arról nem is beszélve, hogy a szervezetem kora 5 hónap alatt 36 évről 26 évre csökkent. Állítólag minél fiatalabb, annál jobban működik minden, egyebek mellett az égetés is. Ha megkérdeznéd, hogy hiszek-e ezekben az eredményekben, akkor azt mondanám, hogy szerintem a gép kicsit (vagy teljesen?) hókuszpókusz, de azért jól esik ilyeneket hallani. A Herbalife kúra tényleg működött. Ha lelkiismeretesebben csinálom és jobban összeegyeztethető az életstílusommal, akkor lehetett volna vele szépen fogyni. Így nekem csak 1-2 kiló ment le, de az úgy fest, hogy stabilan tartható. Ebben és a jóval olcsóbb 17 napos diétában tényleg megtaláltam azt a két módszert, mely mellett hatásosan és egészségesen lehet fogyni. Amikor megint lesz annyi lelki erőm vagy amikor megint rászorulok – például egy újabb gyerek után -, akkor egészen biztosan belekezdek még.

Közben pedig közhírré tétetik, hogy szombatra szükségem van egy pár csodaszép piros cipellőre (korallszínű kellene, de nem viszem túlzásba az igényeket). Ha látsz ilyet, kérlek gondolj rám!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, DRÁGA TESTVÉREM!

(Ígérem, hogy mindent megteszek azért, hogy a következő évünk jóval testvériesebben teljen! Szeretlek!)

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.