Ünnepeljük a nyarat

Ekkor:

Persze mindenki a maga módján örül vagy nem örül. A google ma így (vicces!!!):

google summerA kinti 35 fok ugye nem segíti a lelkesedést, de azt idén stílusosra vették, hogy pont ma legyen az évzáró az iskolában. Az ovink ilyen szempontból különleges, mert nálunk évzáró istentisztelet lesz, természetesen vasárnap. Annyira szeretem, hogy minden fontosabb dolog a templomban történik. Immár zárunk egy évet és most ha lehet még nagyobb a lelkesedésem mint szeptemberben. Kiváló helyen van a gyerekem és ezt az egyre jobban elhatalmasodó Waldorf-őrületem ellenére is bátran jelentem ki.

Ami engem illet, én két módon ünnepelek. Az első, hogy hirtelen elgondolásból és egy a reggel korán Skype-on megszületett ötlet alapján le is foglaltuk az immár igazi júliusi ötven fokos nyaralásunkat Keszthelyen – szállás és szállítás kipipálva! Pocok először fog repülni életében, mert viszonylag jó ajánlatot kaptunk Budapestig, így nem kell 10 órát zötyögni a vonaton. Egy ilyen rövid út pont megfelel kezdetnek. Olyan régen nyaggat, hogy ő miért nem repülhet?! Keszthelyen találtunk egy nagyon barátságos panziót, pont Széchenyi-keretre szabottat. Annyi szép emlékem kapcsolódik ehhez a városhoz. Várom már, hogy megmutathassam a családomnak is. 😀 Részletek vélhetően később.

A második dologról pedig holnap. Mert ma késő van és vár az a tuti izgalmas könyv, aminek tegnap fogtam neki, és amiről előbb-utóbb el is árulom, hogy micsoda. 😉

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.