Belső szépség – külső szépség

Megjártuk szerencsésen Mikolát. Pocok imádott ott lenni, folyton jött-ment, állatokat rendezett. A kiscsibék még most is darahegyen járnak, annyiszor térült-fordult: “Nehogy éhesek maradjanak.” A Mamája naponta háromszor újra kellett csempéssze titokban a fészkekbe a tojásokat, hogy Pocok mindig mehessen a kis kosarával összegyűjteni őket. Ha egyéb munka nem akadt, akkor járt fel-alá a tyúkudvarban, és biztatta az állatokat, hogy jöjjenek enni-inni. Nagyon jó volt így látni. Bár én nem repesek az örömtől, és ez nem titok, hogy Mikolába mehessek, főleg mert ilyenkor nagyon durva formában nyilvánul meg mindig az allergiám (most valamennyire sikerült elejét venni Claritine-nal), Pocoknak ez az igazi falusi élet, amelyből a környékünkön nem tudja kivenni a részét. Számunkra adott volt, mert a Nagyszüleim az első községben laktak, de Szatmár megye azért nem épp egy rendes hétvégés macskaugrás. Mindent összevetve, jól telt ez a pár nap. Eljöttek kétszer is az unokatestvérek játszani, Rózsa és Viola (7 és 5,5 évesek) két kis szőke tündér, akik úgy tűnik, hogy a ritka találkozás ellenére is szeretik Pocokot nagyon. Elsőre talált a szó, sokszor azt sem tudtuk miben sántikálnak, annyira jól megvoltak. Milyen nagy dolog a távolság, másképp világraszóló pajtások lehetnének.

Egész nap zötyögtünk a vonaton, és a semmittevésben jól elfárad az ember. Ezért csak gyorsan meg akartam osztani veled ezt a videót. Már egy hónapja készülök rá. Talán megérne egy külön bejegyzést is. A Dove egyre eredetibb ötletekkel rukkol elő, nagyon szeretem a koncepciójukat, a reklámjaikat és a termékeik sem csapnivalók. A tusfürdőjük például éppen olyan hihetetlenül selymessé varázsolja a bőröd, mint ahogy állítják csak éppen tele van parabennel. Ez az egyetlen (de meglehetősen nyomós) oka annak, hogy nem lettem hűséges fogyasztójuk. Visszatérve erre a videóra: szerintem bármelyikünk kerülne abba a székbe, az eredmény hasonló volna. Magamra különösen igaznak érzem a kísérletet. Miért nem látjuk a szépet? Miért nem hisszük el a jót magunkról? Ezt a felvételt a világon immár 120 millióan látták és meggyőzött minden eddigi nézettségi rekordot. Minden napunkat azzal kellene kezdeni, hogy leülünk három percre és végignézzük.

2 hozzászólás Új írása

 1. Aprilis kozepetol gyarapodik (csirke, pulyka) a tyukudvarunk…elkell a segitseg…..sot..meg nyuszikak is lesznek…. s csak 27 km-re lakunk…szoval ??? 😉

  Kedvelés

  1. szerendipity szerint:

   Ezt veheted randinak. 😉

   Kedvelés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.