A Pocok testvére

Vasárnap nagy tapintatosan a négyszemközti alkalmat kihasználva Pocok óvónénije megkérdezte, hogy igaz-e, hogy babát várunk? Kicsit meglepődtem. Az elmúlt években nem sokan, de vagy ketten még kérdeztek hasonlókat és mint kiderült, mindig abból következtettek, hogy még mindig jó nagy darab vagyok. Kellemetlen. De ezt nem értettem: épp most fogytam négy kilót! :-s Végül kiderült, hogy semmi köze az egésznek a súlyomhoz, Pocok a múlt héten megtöltötte az ovit azzal, hogy neki kistesója lesz. Állítólag olyan hitelesen adta elő, hogy Karácsonyban fog születni (református ovi), hogy gyakorlatilag mindenki elhitte. Tehetséges a Gyermekem. Aztán ennek hallatán bizony Anyukám is bevallotta, hogy a minap Pocok két tündéres joghurtot akart vetetni vele a boltban, egyet mindenképp a testvérének is.

Azt tudom, hogy nem ez az első alkalom, hogy Pocok meggyőződéssel állít hasonlót, Anyukám szegény már vagy kétszer is meg volt győződve róla, hogy ő megint mindent csak az utolsó pillanatban tud meg. Igen, a testvérnek jó helye lenne, mert nagyon szeretve volna és bőven elférne. Lassacskán számomra is kezd kedvessé válni az ötlet, most már én is megfordulok a csecsemők után az úton. Persze még nem érett meg teljesen és azt akarom, hogy igazán várjam. Hogy legyen időm és energiám kellőképp felkészülni rá. Erre Pocokkal a rohanásban, a két egyetem mellett, a költözéssel, a ház vásárlással nagyon nem volt idő. Akkoriban mindig csak a következő napi feladatokra tudtam koncentrálni és nem volt alkalmam álmodozni, képzelegni, hangolódni. Remélem, hogy nem fogjuk ennek később sem kárát látni. Végül is szülés után volt alkalmam bepótolni. Ha egyáltalán bepótolható, én mindent megtettem. Közben pedig ott van Istvánnak is az ismételten átmeneti helyzete. Jó volna azt is tudni, hogy hol fog dolgozni a következő egy évben. Legalább tervszinten. Az viszont nem holnap fog kiderülni, sajnos. A tesó-projekt egyelőre napolva, vagyis hónapolva. Bármit mond Pocok, a hiteles forrás én vagyok. 🙂

A minap találtam ez a videót. Aki gyereket üt, annak le kellene vágni az összes kezét. Ennél nagyobb gyávaságot el sem tudok képzelni.

Azért az ötlet nagyszerű! Segítséget nyújtanak, melyet csak azok tudnak elolvasni, akik alacsonyabbak 1,35 cm-nél, vagyis maximum úgy 10 évesek.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.